Deventer

  • Openingstijden
  • Maandag13:00 - 18:00
  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 21:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00 (eerste zondag v/d maand)

Moeiteloos online kleding kopen is ideaal. Toch wil je bepaalde kledingstukken eerst even passen en de stof voelen voordat je deze bestelt. Bij GENTS begrijpen we dat. Daarom vind je diverse GENTS winkels verspreid over heel Nederland. Zo hebben wij ook een vestiging in Deventer. De winkel van GENTS in Deventer vind je aan de Smedenstraat. Voor allerlei herenmode zit je daar goed. Bovendien staat het winkelpersoneel van GENTS Deventer klaar om stijladvies te geven. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste collecties en trends. Bovendien kunnen zij eenvoudig samen met jou de juiste maat bepalen. Voor herenmode en stijlvolle herenkleding in Deventer hoef je voortaan nog maar naar één winkel te gaan, namelijk de winkel van GENTS!

Goed passend herenmode Deventer

Wanneer je aan het shoppen bent voor herenkleding, dan let je op de pasvorm. Zeker bij formele kostuums en pakken moet de kleding nauw aansluiten. Als dit niet het geval is, dan staat gelijk de hele outfit niet meer. Daarom is het zo belangrijk om goed te letten op de pasvorm. GENTS Deventer heeft een gevarieerd assortiment herenkleding. Hierdoor vind je zeker een kledingstuk dat niet alleen bij je past, maar ook nog eens perfect staat! Zo heeft de winkel van GENTS in Deventer een scala aan stijlvolle overhemden, pakken en formele kostuums. Ook voor de finishing touch, zoals de juiste riem, ben je bij de winkel van GENTS in Deventer aan het juiste adres. Heb je een prachtige outfit gevonden, maar staat die niet zo netjes als je zou willen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Je kunt namelijk de kleding laten vermaken in de winkel van GENTS in Deventer.

Zowel casual als formeel

Omdat iedereen zijn eigen stijl heeft wanneer het om kleding gaat, beschikt de winkel van GENTS in Deventer over herenmode dat zowel casual als formeel gedragen kan worden. Een groot pluspunt van de fysieke winkel is dat je de kleding direct mee naar huis kunt nemen! Zo is het bij GENTS Deventer mogelijk om een volledig pak te kopen of juist losse items. Voor een casual look heb je bijvoorbeeld alleen een colbert en een basic wit t-shirt nodig. Draag dit op een spijkerbroek en je kan de deur uit. Ga je liever voor iets chiquer? Trek dan een effen kleur overhemd met een stylish gilet aan op een nette spijkerbroek. Voor een echte casual chique look doe je er natuurlijk ook even een stropdas bij.

Niet alleen voor casual herenmode in Deventer ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld een formeel evenement en moet je verschijnen in avondkleding? GENTS Deventer heeft in dat geval prachtige smokings, rokkostuums. jacquets en pakken in de winkel hangen. Voor budgetvriendelijke prijzen kun je bij ons moeiteloos formele gelegenheidskleding scoren. Wanneer je de puntjes op de i wil zetten, dan draag je er natuurlijk de nodige accessoires bij. Daarom vind je tevens manchetknopen, cumberbanden en zelfs nette (lak)schoenen in de winkel van GENTS in Deventer. Dus loop gerust de winkel binnen en pas het een en ander. Tijdens een bezoekje aan GENTS Deventer kun je de stof voelen en de verschillen tussen de producten zien met eigen ogen. Je proeft bijna de kwaliteit van de kledingstukken!