Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag12:00 - 18:00
  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 21:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 18:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Shopmanager: Nancy Korving-de Valk

Ben je op zoek naar nette pakken in Den Haag en omgeving? Waag dan eens een gok in de winkel van GENTS in Den Haag. Het diverse assortiment herenmode van de webshop vind je namelijk ook in de fysieke winkels verspreid over Nederland. Dus wanneer je gelegenheidskleding in Den Haag wilt scoren, dan loop je voortaan GENTS even binnen. We zijn gevestigd op de Spuistraat. Wil jij bijvoorbeeld een smoking in Den Haag kopen voor een gunstige prijs? Heb je dringend direct nette avondkleding en wil je de kleding wel even passen? Bezoek dan GENTS Den Haag. De behulpzame winkelmedewerkers staan voor je klaar. Zij weten alles over de nieuwste trends en collecties. Bovendien helpt het personeel je de juiste maat te bepalen. Daarom ga je voortaan altijd een pak kopen in Den Haag bij GENTS!

De kostuum winkel van Den Haag

Zoals je wellicht weet verkoopt GENTS allerlei stijlvolle pakken en formele kostuums. Hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres in de zoektocht naar moderne of klassieke herenmode in Den Haag. In GENTS Den Haag kun je op jouw gemak de juiste avondkleding scoren. Bij formele herenkleding is het namelijk belangrijk dat alles perfect past en volgens de etiquette gedragen wordt. Doe je dit niet, dan sla je volledig de plank mis. Dat wil je natuurlijk voorkomen en GENTS Den Haag kan daarbij helpen. Tijdens een bezoekje kun je gerust de stof voelen, de verschillen tussen de kledingstukken zelf zien en direct mee naar huis nemen.

Weet je bijvoorbeeld dat je bij een ‘black tie’ evenement een smoking hoort te dragen? Daarnaast draag je natuurlijk een rokkostuum bij een ‘white tie’ event. Bij GENTS begrijpen we dat niet iedereen op de hoogte is van de dresscode van klassieke herenmode. Daarom helpen de winkelmedewerkers van GENTS Den Haag jou graag. Als de kostuum winkel van Den Haag heeft GENTS Den Haag alles in huis voor gunstige prijzen! Bovendien kun je zelfs kleding laten vermaken bij GENTS Den Haag. Hierdoor hoef je geen grof geld uit te geven om bijvoorbeeld een maatpak te kopen in Den Haag. Of je nou een rokkostuum wil kopen in Den Haag of andere avondkleding, GENTS staat voor je klaar.

Grote maten herenkleding in Den Haag

Ook als je een maatje meer hebt, kun je er nog steeds netjes en stijlvol uitzien. Wanneer je een grote maat hebt, is het moeilijker om goed passende pakken te vinden in Den Haag. Gelukkig heeft de winkel van GENTS in Den Haag tevens een ruim aanbod grote maten herenkleding. Zo gaan de overhemden in GENTS Den Haag tot maar liefst 5XL! Bovendien is er zelfs variatie in de mouwlengte. Verder helpen onze deskundige winkelmedewerkers jou de juiste maat te bepalen en geven ze advies indien de kleding vermaakt moet worden. Bezoek daarom gerust de winkel van GENTS in Den Haag om het een en ander te passen. Terwijl je door de winkel loopt kun je de kwaliteit van het assortiment bijna proeven. Een pak kopen in Den Haag met een maatje meer is bij GENTS een fluitje van een cent.