Arnhem

  • Openingstijden
  • Maandag13:00 - 18:00
  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 21:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Wanneer je een pak wil kopen in Arnhem of die omgeving, dan zit je goed bij de fysieke winkel van GENTS. We zijn gevestigd aan de Bakkerstraat. Je zult bij ons moeiteloos scoren voor allerlei soorten suits in Arnhem. In de winkel kun je namelijk even rustig de verschillen tussen de kledingstukken zien, de stof voelen en de kwaliteit ‘proef’ je bijna! Wil je bijvoorbeeld een smoking kopen in Arnhem? Ben je op zoek naar een grote maten winkel in Arnhem of wil je gewoon een net pak scoren? Bij GENTS Arnhem zit je altijd goed. Ook als je niet zeker weet wanneer herenpakken netjes staan, helpen wij jou een handje verder. De ervaren winkelmedewerkers van GENTS geven je kledingadvies. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en collecties. Hierdoor weet je zeker dat jij met het juiste pak in Arnhem rondloopt. Bij GENTS Arnhem wordt het wel heel makkelijk om een pak te kopen!

Formele herenpakken Arnhem

De fysieke winkels van GENTS hebben net zo’n breed assortiment als de webshop. Zo vind je allerlei verschillende soorten herenkleding bij GENTS Arnhem. Van alledaagse pakken en overhemden tot aan chique pakken en formele kostuums. Verder is het in de winkel van GENTS in Arnhem zelfs mogelijk om de kleding te laten vermaken zodat de outfit echt perfect past. Een formeel kostuum kopen in Arnhem doe je daarom bij GENTS. In het assortiment van GENTS Arnhem vind je bijvoorbeeld rokkostuums, jacquets, trouwpakken en smokings. Daarnaast zit je ook goed bij de winkel van GENTS in Arnhem wanneer je op zoek bent naar formele herenpakken in Arnhem. In de winkel bepaal je met het personeel eenvoudig wat de juiste maat is. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een maatpak of een trouwpak in Arnhem wil scoren en direct mee naar huis wil nemen!

Voor iedereen een pak

Naast formele herenkleding heeft GENTS Arnhem ook allerlei prachtige pakken en overhemden. Aangezien niet elke man hetzelfde lichaam heeft, zijn de pakken en overhemden verkrijgbaar in verschillende maten en met variërende mouwlengtes. Heb je bijvoorbeeld een slanke bouw? Dan is het verstandig een overhemd of pak te kopen in een kleinere maat met een slimfit. Ben je eerder op zoek naar een grote maten winkel in Arnhem? Ook dan kun je bij GENTS Arnhem terecht. Onze overhemden lopen op tot maar liefst 5XL. Daarnaast is het mogelijk om de kleding te laten vermaken. Hierdoor kan werkelijk iedereen een perfect pak kopen in Arnhem. Je hoeft alleen de winkel van GENTS in Arnhem binnen te lopen. Onze winkelmedewerkers staan al voor je klaar.

Stijladvies voor suits in Arnhem

Is het de eerste keer dat je een pak in Arnhem zoekt? Weet je eigenlijk niet welke combinaties wel mogen en welke niet? Voor al het stijladvies voor suits in Arnhem ben je bij GENTS van harte welkom. Zo kan ons winkelpersoneel je helpen om een formeel kostuum te kopen in Arnhem. Uiteraard staan de winkelmedewerkers van GENTS Arnhem ook voor jou klaar wanneer je moeite hebt met het uitzoeken van een goed passend overhemd of een pak. Daarnaast kun je in de winkel zelf de verschillen tussen de kledingstukken zien en de stof even voelen. Dus moet je een stijlvol pak kopen in Arnhem? Loop dan GENTS binnen!