Amsterdam

  • Openingstijden
  • Maandag13:00 - 18:00
  • Dinsdag10:00 - 18:00
  • Woensdag10:00 - 18:00
  • Donderdag10:00 - 18:00
  • Vrijdag10:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • ZondagGesloten

Parkeren:

Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 24:00 - €6 per uur
Zondag van 12:00 tot 24:00 - €6 per uur

Niet parkeren van ma-vrij van 7.30-9.00 en 16.00-19.00

Parkeergarages in de buurt:
Parkeergarage Apcoa Heinekenplein, Eerste van der Helststraat 6, 9 min. (750 meter) lopen, tarief €3 per 28 min.
Parkeergarage Prins & Keizer, Vijzelstraat 66, 17 min. (1,3 km) lopen, tarief €6 per uur.
Albert Cuypgarage, Ruysdaelkade 93, 14 min. (1,2 km) lopen, tarief €5,10 per uur.

 
Zoek je stijlvolle en moderne herenmode in Amsterdam? Loop dan een keer de winkel van GENTS in Amsterdam binnenlopen. Daar word je verwelkomd door een divers assortiment compleet met smokings, trouwpakken en pakken. Je vindt de herenmodezaak GENTS Amsterdam aan de Van Woustraat 68. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een formeel kostuum in Amsterdam? Wil je even de tijd nemen om de stof te voelen en de verschillen tussen de diverse kledingstukken te zien? Dan zit je bij GENTS Amsterdam goed. De beste herenkleding voor de gunstigste prijzen koop je namelijk in de winkel van GENTS in Amsterdam. Bovendien staan onze vriendelijke winkelmedewerkers klaar om je te helpen de beste outfit te scoren. Zo controleren ze of de kleding wel goed past en geven ze je aanvullend advies. De winkelmedewerkers zijn immers op de hoogte van alle trends en de nieuwste collecties. Hierdoor wordt een pak kopen in Amsterdam wel heel eenvoudig.

GENTS voor alle herenmode in Amsterdam

De juiste kleding vinden kan een uitdaging zijn. Wanneer staat bijvoorbeeld een pak wel goed en wanneer is die te klein? In de winkel van GENTS in Amsterdam verloopt het shoppen voor herenmode een stuk soepeler. Het ruime aanbod pakken, stropdassen, overhemden en formele kostuums maakt de kans op slagen aanzienlijk groter. Bovendien staat het winkelpersoneel van GENTS Amsterdam voor jou klaar. Ze assisteren je bijvoorbeeld met een smoking kopen in Amsterdam. Onze deskundige winkelmedewerkers helpen je om de juiste maat te bepalen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de kleding te vermaken indien dat nodig is. Al met al zit je dus voor herenmode in Amsterdam goed bij GENTS Amsterdam. Zelfs voor bijvoorbeeld een foute kersttrui in Amsterdam slaag je bij ons moeiteloos.

Stijlvol pak kopen Amsterdam

Stel je voor je bent op zoek naar nette, moderne pakken in Amsterdam. Dan ben je bij GENTS Amsterdam aan het juiste adres. De winkel van GENTS in Amsterdam heeft namelijk net als de webshop een gevarieerd assortiment. Hierdoor kun je in de winkel de kwaliteit van de kleding even ‘proeven’ en de stof voelen. Op die manier vind je zeker herenmode die perfect bij jou past. Zoek je bijvoorbeeld diverse soorten overhemden in Amsterdam? GENTS Amsterdam heeft overhemden in stijlvolle effen kleuren en in prachtige prints. Uiteraard zijn de overhemden in Amsterdam verkrijgbaar in allerlei verschillende maten die je gelijk mee naar huis kunt nemen. Zit jouw perfecte maat er niet bij? Dan kun je de kleding in de winkel laten vermaken. Met alleen een overhemd ben je er natuurlijk nog niet. Ook voor stropdassen en strikken in Amsterdam of volledige pakken zit je bij GENTS Amsterdam goed. Dus wil je een pak kopen in Amsterdam of andere herenmode die perfect past voor de beste prijs-kwaliteit verhouding? Dan is een bezoekje aan de GENTS winkel zeker de moeite waard!

Ook allerlei formele herenkleding

Het komt van tijd tot tijd voor dat je een specifieke outfit aan moet voor een speciale gelegenheid vanwege een dresscode. Denk bijvoorbeeld aan een smoking, rokkostuum, jacquet of trouwpak. Ook voor dit soort formele pakken in Amsterdam ben je bij GENTS Amsterdam aan het juiste adres. Zo is het lastig om een smoking in Amsterdam te vinden die zowel perfect valt als goed staat. De deskundige winkelmedewerkers van GENTS Amsterdam kunnen hierbij het verschil maken. Zij helpen je om eenvoudig in de juiste maat een formeel kostuum in Amsterdam te vinden. Daarnaast kan zo’n formeel kostuum nog vermaakt worden zodat de outfit echt perfect past. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een rokkostuum in Amsterdam? Ga je binnenkort trouwen en wil je snel nog een stijlvol trouwpak in Amsterdam scoren? GENTS Amsterdam staan altijd voor je klaar!