Filter op

5 artikelen gevonden.

Mix&Match

Doelgroep

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Mouwsoort

Heren / Dames

Strijkvrij

Manchet

Pasvorm

Het heeft een normale pasvorm en is ook te verkrijgen met extra lange mouw (lengte 7) waardoor ook de lange man bediend kan worden.
GENTS biedt een groot scala aan van verschillende maten. Hierdoor is u maat altijd beschikbaar.
Het pasbereik loopt van maat 42 tot en met 64, in de lengtematen 90 tot en met 118 en in breedtematen 23 tot en met 33. Hierdoor kunnen wij iedereen van dienst zijn die een pak bij GENTS wilt kopen.

Het GENTS shirt is van zeer hoge kwaliteit wat ervoor zorgt dat het draag comfort beter is. Het shirt heeft klassieke platte kraag en is voorzien van een blinde sluiting en geplisseerde voorkant.
Een smoking is echt een gelegenheid outfit en geschikt voor gala’s of andere feestelijke bijeenkomsten. Met dit smoking overhemd maakt u uw outfit helemaal compleet. Deze smoking is een must have voor uw kleding kast.
Het shirt is voorzien van dubbele manchetten, met manchetknopen maakt u uw outfit helemaal compleet. Door manchet knopen te dragen denkt u aan ieder detail van uw outfit. De knopen zijn verwisselbaar waardoor u kunt variëren met uw outfit. GENTS biedt een groot scala aan verschillende manchetknopen aan. Neem een kijkje bij de manchetknopen om inspiratie op te doen. De manchetknopen zijn goed te combineren met uw vlinderdas. GENTS heeft meer dan 25 kleuren vlinderdassen. Hierdoor kunt u deze goed combineren met uw manchetknopen.
Neem een kijkje bij accessoires om onze ruime aanbod te bekijken. Hier zijn ook manchetknopen en vlinderdassen te vinden. Bij een complete smoking horen onder andere een vlinderdas, manchetknopen, zwarte kousen en een kleur accent zoals een rood pochet.