Pakken
Filter op

80 artikelen gevonden.

Doelgroep

Maat

Confectie maten

Kwart maten

Lengte maten

Kleur

Pakken

Mix je maat

Pasvorm

Materiaal

Prijs

Heren / Dames

Pakken maken de gentleman

Het gezegde gaat natuurlijk als volgt: de kleren maken de man. Toch zou je ook kunnen stellen dat goede pakken van iedere man een heer maken. GENTS gelooft dat klassieke herenmode nooit uit de mode gaat. Wanneer een pak een geschiktepasvorm heeft en als gegoten zit, kan iedere man zichzelf transformeren tot een heuse gentleman. Daarom heeft GENTS een zeer groot assortiment aan pakken. Hierdoor is er voor elke man wel een geschikt pak te vinden.

Maat en Pasbereik van de pakken

Niet iedere man is hetzelfde en heeft daardoor ook dezelfde maat. Daarom biedt GENTS een breed scala aan van verschillende maten pakken. Hierdoor is jouw maat altijd beschikbaar. Het pasbereik loopt van maat 42 tot en met maat 64. Daarnaast lopen de lengtematen van 90 tot en met 118 en de breedtematen van 23 tot en met 33. Uiteraard is er ook nog een keuze wat betreft materiaal en kleur. Hierdoor is er bij GENTS altijd wel een tijdloos pak te vinden dat vrijwel iedere man past!

Korting op een extra pantalon

GENTS weet dat een pantalon sneller slijt dan bijvoorbeeld een colbert. Het resultaat hiervan is dat de colbert er nog goed uitziet en de pantalon al versleten is. Aangezien het bij ieder pak onvermijdelijk is dat de pantalon sneller slijt dan het colbert, heeft GENTS een oplossing bedacht voor dat probleem. Je krijgt bij GENTS daarom korting op een extra pantalon. Hierdoor heb je altijd een nette pantalon voor je pak. Bovendien is een extra pantalon ook ideaal wanneer de ander net in de wasmachine zit of bij de stomerij is.