Submenu

Bezorging informatie

WORDEN ER VERZENDKOSTEN BEREKEND?

Bestellingen vanaf € 60,- worden gratis geleverd op het door u opgegeven afleveradres binnen Nederland en België.

Bij bestellingen minder dan € 60,- vragen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten. Bij een verzending naar een huis- of werkadres binnen Nederland is dit € 3,95. Voor zendingen naar Duitsland en Belgie vragen wij een verzendbedrag van € 4,95. Bij verzendingen naar een PakjeGemak vestiging rekenen wij € 2,85 verzendkosten.

Deze kosten worden duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces.

 

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 zijn geplaatst, zullen binnen 1 á 2 werkdagen worden verstuurd. (heeft u na 13:00 een spoed bestelling neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden).

Heeft u vragen over bestellen en verzenden kun u terecht bij onze klantenservice 

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING BEZORGD?

PostNL, DHL & Cycloon zijn de logistieke partners van GENTS voor de levering van bestellingen. 
Zij leveren pakketten op maandag t/m zaterdag. Het pakket wordt tenminste 2 keer op het aangegeven adres aangeboden. 
Het kan voorkomen dat het pakket wordt afgeleverd bij de buren.


ZENDINGEN MET KLARNA

Zendingen met Klarna worden bij GENTS altijd verzonden met handtekening voor ontvangst. 


PAST HET DOOR DE BRIEVENBUS?

Indien de zending door de brievenbus past sturen wij het als een 'brievenbuspakket' inclusief Track & Trace op naar uw opgegeven afleveradres. Het voordeel van het brievenbuspakketje is dat u niet thuis hoeft te zijn om dit pakket aan te nemen. 


WAT GEBEURT ER MET MIJN BESTELLING ALS IK NIET THUIS BEN?

Als je niet thuis bent, kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd of zal het pakket de volgende werkdagen wederom aangeboden worden.
Als POSTNL of DHL het pakket niet kan afleveren, wordt het pakket verstuurd naar een PostNL of DHL ophaalpunt bij jou in de buurt. Hierover zul je geïnformeerd worden middels de track & trace code. Indien het pakket niet binnen twee weken wordt opgehaald zal het retour gezonden worden naar GENTS. Pakketjes die geweigerd worden gaan ook retour naar GENTS. Je wordt in de laatste twee gevallen gevraagd om contact met onze klantenservice op te nemen.