Winkelen op afspraak: Onze winkels mogen gelukkig weer open!Vanaf 3 maart is het mogelijk om te winkelen op afspraak. Dit kan op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 16:00. Maak hiervoor een afspraak via afspraak@gents.nl of op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 020 - 752 98 69. Vermeld hierbij svp jouw voorkeur voor datum, tijdstip en locatie, jouw telefoonnummer en waar we je mee kunnen helpen. Lukt het niet om binnen deze tijden langs te komen? Wij kunnen mogelijk ook buiten deze tijden een afspraak maken.

Click & collectDaarnaast blijven onze winkels op deze tijden open voor click & collect. Hiermee bespaar je mogelijke verzendkosten en voorkom je mogelijke vertraging bij PostNL. Plaats hiervoor een online bestelling, kies voor afhalen in de door jou gewenste winkel en wij bellen jou om een afhaalafspraak te maken. Afhalen kan in een van onze winkels, verspreid door heel Nederland.

Ook afhalen op het GENTS hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost is een goede optie, vanwege de uitstekende bereikbaarheid (A9, A2, A10) en eigen parkeerplekken.

Let op: Wij hanteren strikte regels voor het afhalen, de winkel mag niet betreden worden. Afhalen kan alleen als het artikel voorradig is op afhaallocatie of op tijd hier door ons geleverd kan worden. Indien wij toch versturen naar huisadres kunnen wij 2,95 verzendkosten in rekening brengen. Dit geldt alleen bij bestellingen lager dan 50,-.