Ideeën voor een stijlvol cadeau voor Vaderdag

Ideeën voor een stijlvol cadeau voor Vaderdag

Op de derde zondag van juni is het alweer Vaderdag! Hét moment om jouw vader in het zonnetje te zetten en hem te verwennen met leuke cadeaus. Of jouw vader nu helemaal hip en trendy is, of juist wel een kleine mode make-over kan gebruiken: bij GENTS ben je aan het juiste adres voor de leukste cadeaus voor vaderdag. Weet je niet zo goed wat je dit jaar weer moet geven? Lees hieronder dan mee en doe inspiratie op voor de leukste vaderdagcadeaus voor een stijlvolle vader.

Chic vaderdagcadeau: Zijden pochet

Heeft jouw vader al een pochet in zijn collectie? Een pochet wordt ook wel gezien als het meest stijlvolle item onder de herenaccessoires. In principe is een pochet niet meer dan een vierkante doek die je opgevouwen in je borstzak draagt. Van oorsprong droeg een man deze als zakdoek bij zich om zweet van zijn voorhoofd te deppen tijdens een lange, warme werkdag. Tegenwoordig heeft de pochet eigenlijk alleen nog maar een esthetische functie. Een pochet is dus een modeaccessoire: met een mooie zijden pochet maak je een chique outfit helemaal af. Een pochet is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en dessins, dus je tovert hiermee elke outfit eenvoudig om tot een stijlvol geheel. Geef je jouw vader dus graag een chic en stijlvol cadeau voor Vaderdag? Dan is een pochet zeker de overweging waard.

Comfortabel vaderdagcadeau: Sokken

Sokken als cadeau… veel mensen zullen het oubollig of afgezaagd noemen. Maar dat is volgens ons onterecht, want welke man is er nu niet blij met een goede set sokken? Sokken zijn praktisch en met de juiste kleur kunnen ze je outfit net dat stijlvolle extraatje geven. Bovendien zijn sokken niet iets wat je snel voor jezelf koopt, behalve dan misschien van die doorsnee witte of zwarte exemplaren. Des te leuker om sokken in een vrolijke kleur of print te krijgen! Geef jouw vader dus een mooi paar sokken voor Vaderdag, zoals onze comfortabele sokken in het steenrood. Wedden dat het zijn nieuwe lievelingssokken zijn?

Klein vaderdagcadeau: Manchetknopen

Als je op zoek bent naar een klein cadeau voor Vaderdag dan zijn manchetknopen wellicht een goede optie. Dit kleine mode-accessoire is een elegant detail bij een formeel overhemd. Hoewel manchetknopen zo klein zijn dat ze in de eerste instantie niet echt opvallen in een compleet maatpak, dragen ze wel degelijk bij aan de algehele uitstraling van je outfit. Manchetknopen zijn in allerlei vormen en kleuren, dus je kunt ze gemakkelijk matchen met een stropdas en pochet voor een elegant geheel. Wil je liever een complete set geven? Dat kan ook! Wij hebben een set met stropdas, manchetknopen en pochet in ons assortiment. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er zit voor elke vader wel een geschikte set tussen.

Hip vaderdagcadeau: Cargo bermuda pants

Wil je jouw vader iets cadeau doen waarmee hij deze zomer helemaal on trend is? Doe hem dan cargo bermuda pants cadeau. Met een korte broek als cadeau zit je met de aankomende zomerse temperaturen sowieso goed, maar als je echt een hip vaderdagcadeau wilt geven dan is deze korte cargobroek een aanrader. Een van de trends van zomer 2022 is namelijk utility wear: van oorsprong functionele kleding, zoals werkkleding en militaire uniformen, gedragen als mode statement. Hou je niet zo van die opvallende zakken en grote ritsen? Kies dan voor bijvoorbeeld een chino in een aardse kleur aals beige: een van de trendkleuren deze zomer.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN