De 4 leukste trends voor heren van zomer 2022

De 4 leukste trends voor heren van zomer 2022

De 4 leukste trends voor heren van zomer 2022
De zomer is weer in aantocht. Relaxen op het strand, gezellig een terrasje pakken of feesten in de open lucht: de zomer is hét seizoen waarin we volop van het leven genieten. Bij al die feestjes en gezelligheid hoort natuurlijk ook een stijlvolle zomerse garderobe. Ben je benieuwd met welke items je deze zomer gezien mag worden? Lees dan gauw verder, want wij hebben de leukste heren zomertrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet.

  • Denim-on-denim

Niet lang geleden werd deze trend nog gezien als modemisser, maar deze zomer ben je helemaal on trend met denim-on-denim. Bij deze trend combineer je spijkerstof op spijkerstof, bijvoorbeeld met een spijkerbroek en een denim overhemd. Op die manier creëer je eenvoudig een nonchalante stoere outfit. Kies het liefst wel voor items met dezelfde wassing om het geheel rustig te houden. Zo voorkom je dat je de plank misslaat met jouw outfit. Ga je liever helemaal voor safe? Combineer dan bijvoorbeeld een jeans met een denim blauw overhemd met print.

 

  • Strepen

In tegenstelling tot denim-on-denim sla je met strepen moeilijk de plank mis. Strepen zijn namelijk op ontzettend veel manieren te combineren. Of je nu kiest voor brede of smalle strepen, horizontaal of verticaal, kleurrijk of zwart-wit: met strepen in je outfit zit je deze zomer sowieso goed. Helemaal als je kiest voor één gestreepte eyecatcher die je combineert met trendy kleuren als rood, legergroen of pastel. Ga bijvoorbeeld voor onze carminio polo met gestreepte borstzak: zomers en chique tegelijk!

 

  • Utility wear

Een trend die we al een paar jaar terug zien komen is utility wear. Utility wear is van oorsprong functionele kleding, zoals werkkleding en militaire uniformen. Maar de laatste tijd is utility wear niet uit het modebeeld weg te slaan. Ook deze zomer zijn de praktische zakken, opvallende ritsen en neutrale kleuren weer helemaal trendy. Een perfect voorbeeld van een kledingstuk dat bij deze trend hoort is de cargo bermuda pants. Met een neutrale kleur zoals beige of legergroen zit je voor deze trend sowieso goed!

 

  • Casual chic

In dit rijtje van zomertrends mag de casual chic trend niet ontbreken. Bij deze trend draait het om comfortabele kleding, maar wel met een chic tintje. Perfect voor een bruiloft in de zomer. Kies bijvoorbeeld voor een colbert met een luchtige mix van linnen en katoen in een pastelkleur zoals lila, fris mintgroen of lichtblauw: perfecte kleuren om te combineren in een zomerse casual chic outfit. En hiermee sla je twee vliegen in één klap, want kleur is helemaal in deze zomer.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN