Filter op

0 artikelen gevonden.

Doelgroep

Online bestellen 
Kies jouw favoriete ML7 trui uit onze uitgebreide collectie. Vanwege het beperkte aanbod op internet zien heren het regelmatig als een uitdaging om een geschikte ML7 trui te vinden. De trui moet voldoen aan bepaalde eisen, niet te duur zijn, van hoge kwaliteit en prettig om te dragen. Waar vind je die? 

Omdat we bij GENTS weten dat het aanbod vrij beperkt is, proberen we een zo divers mogelijk assortiment samen te stellen. Regelmatig updaten wij onze heren truien collectie, zodat je altijd voorzien bent van een trui volgens de huidige modetrends. De truien met extra lange mouwen zijn makkelijk te combineren met pantalons, jeans en T-shirts die eveneens verkrijgbaar zijn in de webshop. Heb jij jouw ML7 trui al in de kast hangen?

 

Wat is mouwlengte 7? 
De term mouwlengte 7 of ML7 staat voor de extra lange mouwen van de trui. De mouwen zijn ongeveer 5 centimeter langer dan de mouwen van een reguliere trui.  Ook zijn ML7 truien vaak van extra stof aan de voor- en achterzijde. Dit biedt voldoende bewegingsvrijheid en een comfortabele fit. Prettig voor heren die net iets meer ruimte nodig hebben dan heren met een regulieren maat. 

De mouwlengte meten
Normale truien, of confectie truien hebben een algemene mouwlengte. Oftewel: mouwlengte 5. Dit houdt in dat de lengte van de mouw wordt gemeten tussen de 50 en 59,9 centimeter. Mouwlengte 7 truien staan gelijk aan de term en hebben een lengte van 70 tot 79,9 centimeter.

 Het bepalen van de mouwlengte is vrij eenvoudig. Dit kun je berekenen door de lengte van de arm te meten. Hiervoor pak je een meetlint. Vervolgens plaats je het lint op de schoudertop, trek het lint door tot aan de plek waar de manchetknopen horen bij de pols. Probeer zo nauwkeurig mogelijk te meten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste maat bestelt. Een trui met te lange mouwen is niet prettig. Eveneens wordt een trui met te korte mouwen niet met plezier gedragen. De juiste mouwlengte zorgt voor een verzorgde uitstraling en een comfortabel gevoel.