Filter op

6 artikelen gevonden.

Doelgroep

Maat

Confectie maten

Kwart maten

Lengte maten

Kleur

Pakken

Mix je maat

Pasvorm

Materiaal

Prijs

Heren / Dames

Waarom een zwart trouwpak?

Ga jij binnenkort trouwen en heb jij geen idee wat voor kleur trouwpak je wilt dragen? Je kunt ervoor kiezen om klassiek in het zwart te trouwen. Je denkt misschien dat die kleur wat saai is, maar tegenwoordig wordt er in Nederland minder gekozen voor een trouwpak in zwart. Steeds vaker kiezen mannen bij het trouwen voor de kleur antraciet of donkerblauw. Deze kleuren passen namelijk bij iedereen en creëren tegelijkertijd een mooie frisse look. Wij van GENTS zijn van mening dat als zwart goed bij je past, een trouwpak in die kleur dan ook dé perfecte keuze is voor jouw trouwdag. Een zwart trouwpak creëert namelijk een strakke en onberispelijke uitstraling. Bovendien is het zowel formeel als een beetje rebels.

Een trouwpak in zwart draag je zo

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor de belangrijkste dag van jouw leven te gaan trouwen in het zwart, dan moet je de keuze maken wat je daarbij gaat dragen. Bij GENTS geven wij jou het juiste advies over dresscodes en etiquette gecombineerd met een persoonlijke touch. Hierdoor verbluf je zowel partner als de gasten. Een zwart pak biedt een eindeloze hoeveelheid aan combinaties, want deze donkere kleur past bijna overal bij. Combineer je zwarte trouwpak bijvoorbeeld met een wit overhemdvoor een frisse uitstraling. Daarnaast kun je leuk spelen met de kleur van je das. Een mooie navy vlinderdas kan bijvoorbeeld heel zakelijk en netjes eruit zien. Daarnaast straal je met een pasteltint stropdas warmte en toegankelijkheid uit. Nu is het tijd om de juiste schoenen te kiezen. Zo kan een mooi paar lakschoenen de puntjes op de i zetten voor jouw zwart trouwpak.

Zwart trouwpak kopen bij GENTS

Dus komt de belangrijkste dag van jouw leven in zicht? GENTS heeft jouw ideale, zwart trouwpak vast en zeker in het assortiment. Scroll dus gelijk omhoog om alle trouwpakken voor heren in het zwart te bekijken. Ook ben je altijd welkom in onze winkels. Daar word je vriendelijk geholpen door ons personeel.