Filter op

6 artikelen gevonden.

Mix&Match

Doelgroep

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Heren / Dames

Pasvorm

Maat en Pasbereik
GENTS biedt een groot scala aan van verschillende maten. Hierdoor is u maat altijd beschikbaar.
Het pasbereik loopt van maat 42 tot en met 64, in de lengtematen 90 tot en met 118 en in breedtematen 23 tot en met 33. Hierdoor kunnen wij iedereen van dienst zijn die een pak bij GENTS wilt kopen.

Smoking jasje
Een smoking jasje is samen met uw schoenen een van de belangrijkste onderdelen van uw smoking.
Dit komt omdat het jasje het meest zichtbaar is. Met een smoking jas van GENTS steelt uw de show voor een betaalbare prijs. Bij GENTS bieden wij een de beste smoking jasjes aan voor de goedkoopste prijs van Nederland.
De smoking jasjes van GENTS zijn van zeer hoge kwaliteit wat ervoor zorgt dat het draag comfort beter is. Het 2-knoops jasje is aan de voorkant voorzien van twee steekzakken. Op het achterpand van het jasje zijn twee splitjes aangebracht die bijdragen aan het draagcomfort van het jasje. Hierdoor ziet uw er niet alleen goed gekleed uit maar is de outfit ook nog eens comfortabel. De binnenkant van het jasje is voorzien van drie binnenzakken en een pennenzakje.
Door de twee steekzakken aan de voorkant is het mogelijk om een kleuraccent toe te voegen door een rode pochet erin te doen. GENTS heeft pochetdoekjes in alle kleuren. Het is ook mogelijk om manchetknopen aan het jasje toe te voegen en deze kunnen gecombineerd worden met de kleur pochet. Hierdoor zien mensen dat u aan alle details denkt.
Zorg ervoor dat u lange kousen draagt bij deze pantalon. Neem een kijkje bij accessoires om onze ruime aanbod te bekijken. Hier zijn ook manchetknopen en vlinderdassen te vinden. Bij een complete smoking horen onder andere een vlinderdas, manchetknopen, zwarte kousen en een kleur accent zoals een rood pochet.

Een smoking is echt een gelegenheid outfit en geschikt voor gala’s of andere feestelijke bijeenkomsten. Met dit smoking colbert maakt u uw outfit helemaal compleet. Zonder een smoking is uw kledingkast niet compleet.

De producten van GENTS hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding waardoor u echt waar krijgt voor uw geld.