Filter op

4 artikelen gevonden.

Mix&Match

Doelgroep

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Heren / Dames

Pasvorm

Pakken

De GENTS slim fit colberts zijn gedurende iedere dag te dragen. Ze zijn een waardevolle toevoeging en zorgen voor een goed geklede uitstraling. Maak daarom dus je garderobe compleet met de modeklassiekers van GENTS!

 

Als man zijn er genoeg momenten waarop je een colbert uit de kast trekt. Misschien draag je zelfs dagelijks een colbert tijdens je werk, of wil je er stijlvol uitzien bij een etentje. Ook op een gezellig feestje kom je goed voor de dag als je een colbert draagt.

Slim fit
Elk lichaam is anders gebouwd. Dit betekent dat iedereen zijn lichaam op een andere manier kan accentueren. Een tip die wij meegeven is om je altijd te kleden naar je lichaamsbouw. Ben je slank? Dan kiest men doorgaans een slim fit pasvorm. Een slim fit colbert kenmerkt zich door een meer getailleerde pasvorm in vergelijking tot andere colberts. Dit soort colberts accentueren het lichaam net iets meer dan een modern fit colbert. Zit slim fit net iets te strak? Dan kies je voor de modern fit colberts van GENTS. De comfort fit colberts zijn bedoeld voor mannen met een maatje meer.

De juiste pasvorm kiezen
Er zijn twee aandachtspunten waar je exact op moet letten bij het kiezen van een comfortabel colbert: de juiste maat en de juiste fit. Hierbij kun je letten op enkele specifieke details. Zo is de basisregel dat een slim fit jasje altijd goed moet zitten wanneer je hem draagt. Niet te kort of te lang en niet te smal of te breed. Dit betekent dat een colbert met een slanke pasvorm niet te strak om je middel mag vallen als je het knoopje dichtknoopt. Het jasje mag absoluut niet te veel trekken. Ook bij de schouders moet je makkelijk kunnen bewegen. De stof bij de schouders moet zoveel mogelijk glad zijn voor een nette uitstraling, dus zonder te veel rimpels.

Daarnaast is het van belang dat de mouwen de juiste lengte bevatten. Niet te kort, maar wel dusdanig kort dat de mouwen van je overhemd zichtbaar zijn. Je kunt langs een kleermaker gaan als de mouwen te lang zijn, maar de colbert verder goed zit. Verder moet een slim fit colbert lang genoeg zijn om de rits van je broek te bedekken.

Materiaal
In onze webshop kun je slim fit colberts vinden die zijn gemaakt van wol, polyester viscose en katoen. Onze klassiekers zijn gemaakt wol. Dit is een warme, zachte en kwetsbare stof. Een wollen colbert was je bij voorkeur met de hand. Laat dit colbert liggend drogen en wring hem absoluut niet uit, zodat de vorm behouden blijft.

Past een casual stijl beter bij je? Bekijk dan de colberts gemaakt van synthetische stoffen als polyester en viscose, of katoen. Deze kwaliteitsstoffen dragen aanzienlijk bij aan de levensduur van jouw colbert. Katoen is een erg populaire stof. Deze sterke stof is ademend, waardoor een fris gevoel wordt bevorderd. Daarnaast neemt katoen vocht op en is goed bestand tegen hitte.

De polyester viscose slim fit colberts zijn absoluut een must have voor jouw garderobe. De stof is glanzend en zacht, waarbij een luxueuze uitstraling is gegarandeerd.

Waarom slim fit?
De slim fit colberts van GENTS zijn speciaal ontworpen voor de slanke man. De jasjes zijn voorzien van een getailleerde pasvorm. Ze zitten dus net iets strakker, waardoor het lichaam wordt geaccentueerd. De colberts kleden mooi af en bieden perfecte draagcomfort. Ondanks de getailleerde pasvorm, kun je makkelijk bewegen dankzij de verwerkte stretch.