Filter op

756 artikelen gevonden.

Doelgroep

Maat

Confectie maten

Kwart maten

Sokken maten

Lengte maten

Riem maten

Kleur

Strijkvrij

Pasvorm

Mouwsoort

Materiaal

Prijs

Manchet

Waarom een paars overhemd?

Doorgaans worden overhemden in de standaardkleuren gedragen. Denk hierbij aan wit, zwart en blauw. Hierdoor zijn overhemden in een andere kleur wat gewaagder. Maar door een overhemd in een andere kleur te dragen, hoef je er niet per se extreem uit te springen. De juiste kleur kan je outfit juist helemaal opfleuren. Hierdoor kan een eerste indruk zelfs in jouw voordeel uitpakken. 

 

De kleur paars is perfect om wel op te vallen, maar niet extreem. Met paars straal je namelijk creativiteit, individualiteit en kracht uit. Dit zijn drie kenmerken die tijdens veel gelegenheden van pas komen. Draag paars dan ook tijdens de winter rond de feestdagen, in de zomer met een casual look of naar kantoor gecombineerd met een colbert of volledig pak. Omdat een overhemd eigenlijk het hele jaar gedragen kan worden, is het een perfecte item voor in jouw kast!

Zo kan je een paars overhemd dragen 

Misschien zou paars niet je eerste keuze zijn voor een nieuw overhemd, maar dat is een gemiste kans! Waarom geven wij van GENTS geven je wat praktische styling tips hoe je dit kledingstuk gemakkelijk stijlvol kunt dragen. Gewapend met deze kennis staat straks niets je meer in de weg om ook zo’n overhemd in het paars te dragen.