Filter op

1 artikelen gevonden.

Doelgroep

Maat

Kleur

Strijkvrij

Pasvorm

Mouwsoort

Materiaal

Prijs

Manchet

Waarom een geel overhemd?

Het is altijd lastig om de kleur van je outfit te kiezen. Vaak wordt er toch voor een veilige kleur gekozen. Maar wil je er toch een keer uitspringen en opvallen? Dan is de kleur geel perfect om te dragen. Geel is de kleur van de zon, dus iedereen zal hiervan opfleuren. Niet alleen jij maar ook anderen die je zien in een geel overhemd worden vrolijk van de outfit die jij draagt. De kleur geel kun je bovendien voor verschillende gelegenheden dragen en met elk soort weertype. Draag bijvoorbeeld geel in de zomer om het nog zonniger te maken of haal in de winter juist het zonnetje in huis met een overhemd in een gele tint.

Zo kan je de gele overhemden dragen 

Geel is een kleur die je misschien in eerste instantie niet zo snel zou uitkiezen. Het overhemd is sinds jaar en dag een populair item onder de heren, maar gele overhemden worden vaak nog in twijfel getrokken. Dat is een gemiste kans! Daarom geven wij van GENTS graag wat stylingtips waar het overhemd bij gedragen kan worden of in welke setting de kleur helemaal tot zijn recht kan komen. Door deze suggesties houdt niets je meer tegen om deze stijlvolle kleur te dragen. 

Een zakelijke look

De plek waar het meeste een overhemd wordt gedragen is toch wel in de zakelijke branche met een formele setting. De meest voor de handliggende outfit voor zo’n situatie is een pak. De kleuren die je dan voorbij ziet komen zijn toch wel de basic blauw, grijs of zwarte tinten. Hoe leuk is het dan om een indruk achter te laten met een vrolijk geel gekleurde overhemd tijdens de zakelijke meeting of congres? Iedereen zal jou herinneren als degene met het vrolijke overhemd. Dat is vaak wat je wilt als je een belangrijke bespreking hebt; een goede eerste indruk achterlaten. Geel is een goede kleur daarvoor, want het straalt vrolijkheid en positiviteit uit. 

Geel voor een feestelijke stemming 

Denk je aan geel dan denk je aan sprankelend. Heb je een feestelijk evenement of ben je zelf jarig? Ook dan is het gele overhemd het perfecte kledingstuk om aan te trekken. In feestelijke sferen wil je toegankelijk en gezellig overkomen. Dan is geel de juiste kleur. Draag je geel tijdens een zomerfeest? Dan richt iedereen zijn ogen op jou en laat je een sprankelende indruk achter. Heb je tijdens een themafeest een geel overhemd nodig? Dan ben je bij GENTS natuurlijk ook op het juiste adres met de ruime keuze uit ons assortiment. 

Gepast voor elk seizoen

Op elk moment kan een geel overhemd ook gedragen worden. Het is in de zomer een gezellige kleur die het warme weer accentueert. Draag het item op een korte spijkerbroek of een lichte chino voor de echte zomerse look. In de winter wil je juist het koude weer naast je neer leggen en verwarmend overkomen. Dan kan het gele overhemd gedragen worden met een lange spijkerbroek of op een pantalon. Extra tip van GENTS: doe er een leuk jasje overheen als de temperaturen wat afnemen. 

Geel overhemd kopen bij GENTS

Genoeg mogelijkheden dus om een geel overhemd te dragen en te combineren. Heb je echter nog geen overhemd in het geel? Dan wordt het hoog tijd hier verandering in te brengen. Bovenaan deze pagina vind het gehele assortiment gele overhemden verkrijgbaar bij GENTS. Staat er iets tussen wat jouw aandacht heeft getrokken? Klik dan op het item en bestel vandaag nog jouw exemplaar. Wil je liever zien hoe de kleur geel jou in het echt staat of welke maat jou het beste staat? Kom dan langs in een GENTS winkel!