Filter op

4 artikelen gevonden.

Mix&Match

Doelgroep

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Heren / Dames

De schoenmaten bij GENTS lopen van 39 tot en met 48, hierdoor heeft GENTS voor bijna iedereen de geschikte maat beschikbaar.
Bij deze schoenen horen kousen. Neem daarom ook een kijkje bij de kousen van GENTS.

GENTS heeft een mooi assortiment met verschillende schoenen die uw outfit erg goed doen. Hierdoor zit u altijd garant bij GENTS.
De lakschoenen van GENTS zijn perfect voor onder uw smoking of rokkostuum. De schoenen glimmen mooi en hierdoor zijn ze erg geschikt om onder uw smoking of rokkostuum te dragen. Hierdoor bent u correct gekleed voor een gala of andere feestelijke bijeenkomst. De lakschoenen hebben een vetersluiting en zijn gemaakt van leer met een kunststof zool. De lakschoen zijn van zeer hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Hiermee bent u verzekerd van de juiste schoenen voor onder uw rokkostuum of uw smoking.
Er wordt wel een gesuggereerd dat alleen het allerduurste geschikt is voor een mooie outfit maar wij van GENTS bewijzen het tegendeel. Met de schoenen van GENTS ziet u outfit er net zo op en top uit alleen betaalt u bij ons een eerlijke prijs.
Deze schoenen zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit leer. Dit draagt bij aan het draagcomfort wat u ervaart wanneer u deze schoenen draagt. Hierdoor zult uw op een gala waar uw veel staat geen problemen ervaren maar een uiterst comfortabele avond beleven.