Hoe GENTS omgaat met het coronavirus

Winkels/Webshop

De gezondheid van u en onze medewerkers is van groot belang. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

U kunt er vanuit gaan dat de gezonde medewerker u van dezelfde service voorziet als u van ons gewend bent.

Deze voorzorgsmaatregelen kunt u in onze winkels verwachten:

  • Wij geven geen handen
  • Wij houden gepaste afstand
  • Betaal zoveel mogelijk met de pin en bij voorkeur contactloos
  • Mocht u toch met contant geld betalen, leg het geld dan op de toonbank om fysiek contact te voorkomen
  • We nemen geen kleding retour

U kunt erop rekenen dat onze medewerkers zorgen voor een goede hygiëne. In deze buitengewone tijden is het van belang dat we allemaal ons steentje bijdragen, dus verwachten we ook van u dat deze maatregelen in acht genomen worden.

 

 

POSTNL

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij PostNL de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Wij bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten.

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Onze bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Meer informatie

Als de situatie verandert passen we de informatie op deze pagina aan. We informeren leveranciers, klanten en partners voor wie wijzigingen gelden op dat moment proactief.