Filter op

23 artikelen gevonden.

Mix&Match

Doelgroep

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Heren / Dames

Pasvorm

Pakken

Het dragen van een colbert heeft een groot voordeel: je ziet er altijd netjes uit. Daarnaast kun je een colbert vaak dragen onder verschillende outfits, zie je er altijd goed gekleed uit en je bent nooit underdressed.

Een colbert is ook uitermate geschikt als eyecatcher tijdens formele en zakelijke gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft. Tijdens deze gelegenheid wil je er feestelijk, chique en tiptop uitzien. Of bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie of meeting op werk. Tijdens een sollicitatie is altijd de eerste indruk erg belangrijk. De outfit die jij kiest zegt veel over jouw persoonlijkheid. Zie je er verzorgd en representatief uit? Dan heb je vaak al een streepje voor. Tijdens formele en zakelijke  gelegenheden kies je voor een net colbert in een neutrale kleur; zwart, blauw, grijs, bruin gecombineerd met een stijlvolle pantalon.

Wil je er zakelijk uitzien, maar toch opvallen? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan de tinten van bijpassende kledingstukken en accessoires waarmee je jouw zakelijke outfit combineert. Wij adviseren om blauwe en witte tinten te dragen tijdens formele gelegenheden. Deze kleuren zie je vaak op kantoor en stralen rust en betrouwbaarheid uit. Combineer voor zo’n uitstraling een colbert en pantalon in dezelfde neutrale kleur met een blauw of wit overhemd.

Andere kleuren zoals groen, geel en rood zijn meer opvallend en stralen daarom energie uit. Kies voor deze uitstraling daarom een stropdas die een chique uitstraling creëert, waarmee je toch net iets meer opvalt dan anderen.

Eindeloos combineren
Het dragen van een colbert heeft een groot voordeel: je ziet er altijd netjes uit. Daarnaast kun je een colbert vaak dragen onder verschillende outfits, zie je er altijd goed gekleed uit en je bent nooit underdressed.

Verder kun je colberts eindeloos combineren. Je kunt er niet alleen een overhemd onder dragen, maar ook een katoenen t-shirt of een wollen pullover. Een eenvoudig t-shirt onder een colbert zorgt voor een sportieve uitstraling. Dit kan een effen t-shirt zijn of een t-shirt met een simpele en niet te drukke print.

Een look die we regelmatig terugzien is de casual zakelijke look waarbij een wollen pullover wordt gedragen onder een colbert. Je kunt zelf bepalen of je kiest voor een pullover met v-hals of ronde hals. Let er wel op dat de pullover strak genoeg om je lichaam zit en niet te dun is, zodat de colbert nog steeds comfortabel gedragen kan worden. Al met al, een colbert is een veelzijdig kledingstuk dat niet mag ontbreken in jouw garderobe.