Submenu

Kwaliteits custom-made dassen bij Budget Tie

GENTS werkt samen met Budget Tie: meer kwaliteit en service voor jou, als klant!

Budget Tie is al jarenlang specialist in het ontwerpen en vervaardigen van custom-made dassen en aanverwante artikelen.
Daarnaast is Budget Tie is van alle markten thuis. Wij bedienen bedrijven, studenten en particulieren.

Voor meer informatie:      www.budget-tie.nl/dasontwerp
Vraag direct offerte aan:  www.budget-tie.nl/offerte

Meer over Budget Tie

Budget Tie heeft ruime ervaring met het ontwerpen en produceren van stropdassen en overige custom-made artikelen. In samenwerking met jou komt de Budget Tie ontwerpstudio tot een uniek design dat de uitstraling. Op die manier kunnen wij dassen ontwerpen die volledig aan jouw wensen voldoen.

Ontwerp

Wilt u een zeer uitgesproken, of juist een heel ingetogen ontwerp voor uw stropdassen? Budget Tie biedt u onder andere de volgende mogelijkheden:

- Het logo aan de voorzijde van de das
- Het logo aan de achterzijde van de das
- Het logo aan de achterzijde op het etiket

Met onze ruime ervaring weten wij wat er geschikt is voor jullie. Wij maken in overleg een strak ontwerp, daarna volgt een proefdag. Na goedkeuring produceren wij de gewenste producten in de stof volgens eigen ontwerp. Dit gehele proces neemt ongeveer 6 weken in beslag.

Mogelijkheden

Naast een das is het ook mogelijk om chokers, gilletjes, strikjes, riemen, bretels, enzovoorts te bestellen. Deze worden dan uitgevoerd in het ontwerp van de das, zodat deze perfect passen bij de dassen. Ook zijn de kroegjasjes geschikt voor eigen ontwerp. Neem contact met ons op voor meer informatie.