Filter op

1 artikelen gevonden.

Doelgroep

Maat

Kleur

Materiaal

Prijs

Toegankelijk alternatief op de stropdas

Niet iedereen heeft de tijd of het geduld om stropdassen te knopen. Voor die mensen met haast is er gelukkig een uitkomst, namelijk de clipdas. Bij GENTS streven we er altijd naar om het dragen van nette herenkleding zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken. Iedereen heeft namelijk het recht om stijlvol voor de dag te komen. De clipdas is hét toegankelijk alternatief op de stropdas. Daarom heeft GENTS het assortiment uitgebreid met deze handige opklikbare dassen. Hierdoor kun jij voortaan snel en eenvoudig de deur uit stappen compleet met (clip)das en al. De stropdassen van GENTS worden geleverd in diverse kleuren, zoals de rode stropdassen. De clipdassen zijn te koop in de kleuren zwart en navy blauw.

Gemak en eenvoud van clipdassen

Het gemak en de eenvoud van de clipdas maken dit kledingstuk erg interessant. Clipdassen zijn namelijk voorzien van een soort haakje, oftewel een ‘clip’, aan de achterkant. Waar bij een normale stropdas de knoop zit, zie je bij een clipdas dit haakje. Door middel van de clip bevestig je eenvoudig de das aan jouw overhemd. Dankzij clipdassen zie je er dus in een handomdraai zeer stijlvol uit. Bovendien heeft GENTS deze clipdassen in verschillende kleuren in het assortiment. Hierdoor kun je bij ons gegarandeerd de beste clipdas voor elke outfit scoren.

Clipdassen voor extra veiligheid

Deze praktische opklikbare dassen zijn tevens zeer veilig. Stel, je hebt een beroep waarbij je een net uniform dragen compleet met stropdas en je kan tijdens het werk in aanraking komen met geweld. Denk bijvoorbeeld aan beroepen in het openbaar vervoer, de beveiliging of zelfs de horeca. Met een normale stropdas kun je eenvoudig bij de keel gegrepen worden. Dat is gelukkig niet meer mogelijk met clipdassen. De clipdassen zijn namelijk zo ontworpen dat het haakje direct loslaat wanneer eraan getrokken wordt. Door een clipdas te dragen kun je dus voorkomen dat je meegetrokken wordt of in het ergste geval gewurgd wordt.