Valentijn is dé dag om alles uit de kast te halen

Valentijn is dé dag om alles uit de kast te halen

Ja mannen, de dag van de liefde staat voor de deur. Het is inmiddels alweer bijna Valentijnsdag. Dé dag om alles uit de kast te halen en jouw geliefde te laten zien dat je van haar of hem houdt. Naast een klein cadeautje voor jouw Valentijn is het natuurlijk ook altijd een goed idee om er stijlvol uit te zien. GENTS kan je hierbij helpen!

Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. Inmiddels is het een internationale dag geworden die staat liefde en romantiek. In de winkels word je overspoeld met alles dat rood, roze en zoet is. Wanneer je iets bijzonders hebt gepland voor jou en je partner of als je eropuit gaat met het doel een leuke date te vinden, dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Gelukkig kan GENTS je daarbij helpen. Vandaag geven je wat tips waardoor ook jij tijdens Valentijnsdag moeiteloos alles uit de kast kunt halen.

Goed overhemd als basis voor elke outfit

Wanneer je als man goed voor de dag wilt komen, dan is het verstandig om te investeren in een paar nette overhemden. Daarbij is het wel belangrijk dat het overhemd nauw aansluit op je lichaam en dat de mouwen de juiste lengte hebben. Dan heb je pas echt een goed overhemd. GENTS heeft een breed scala aan overhemden. Zo scoor je bij ons gegarandeerd. Of je nou een maatje meer hebt of juist wat langere mouwen wilt: GENTS heeft het allemaal op voorraad. Bij ons vind je daarom gegarandeerd een goed overhemd.

Er is echter geen grotere afknapper dan een overhemd vol kreukels. Of het nu Valentijnsdag is of niet: een overhemd draag je zonder kreukels. Natuurlijk heeft niet iedere man het geduld of de motivatie om te strijken. Dat begrijpen wij van GENTS als geen ander. Daarom hebben wij allerlei stijlvolle strijkvrije overhemden in het assortiment. Met zo’n strijkvrij overhemd heb je gelijk de basis voor jouw outfit voor Valentijnsdag.

Stijlvolle details voor een goede indruk

Wanneer je een GENTS overhemd hebt, dan kun je dit makkelijk combineren met een stijlvolle pantalon of een nette spijkerbroek. Om de outfit een Valentijnsdag sfeertje te geven, kun je allerlei accessoires gebruiken. Het gezegde gaat weliswaar dat kleren de man maken, maar details kunnen een outfit maken of breken. Rode (of roze) accenten zijn altijd aan te raden voor een Valentijnsdag outfit. Zo scoor je eenvoudig extra punten met bijvoorbeeld rode bretels, sokken of een stropdas in de kleur van de liefde.

Ben je geen fan van de kleur rood of roze? In dat geval zijn er nog genoeg andere stijlvolle details die je kunt toevoegen aan jouw outfit om een goede indruk te maken op je date of je partner. Zo heeft GENTS zilveren manchetknopen die in de vorm van een hart zijn. Met zo’n leuk detail steel je gegarandeerd de show. Je laat namelijk zien aan dat je echt tijd en moeite gestopt hebt in Valentijnsdag (ook al is dat misschien niet zo). Daarnaast toon je  gelijk aan dat je oog voor de kleine dingen hebt. Zoals je ziet kunnen zelfs kleine accessoires net even dat verschil maken op zo’n speciale dag als Valentijnsdag.

Dus heb jij een leuke avond gepland voor Valentijnsdag met je vriendin of vriend? Ga je misschien lekker stappen op de dag van de liefde? Met GENTS haal je eenvoudig alles uit de kast!

 

 

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN