Kledingtrends herfst en winter 2022/2023 bestel je eenvoudig bij Gents

2023 bestel je eenvoudig bij Gents

 

Langzamerhand stroomt de nieuwe collectie aan herfst- en winterkleding voor heren weer de winkels binnen. We moeten er dus toch echt aan geloven: het najaar staat weer voor de deur. Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe garderobe! De Fashion Weeks met de trends van de komende herfst en winter zijn inmiddels al een tijdje achter de rug, dus ben je benieuwd wat dit jaar in de mode is voor mannen? Lees dan gauw verder, want wij hebben de leukste herfst- en winter-kledingtrends voor heren van 2022/2023 op een rijtje gezet.

  1. Oranje, paars en kosmische tinten

Hou je van kleur? Dan zit je dit najaar goed, want de knalkleuren oranje en paars zijn helemaal in. Oranje is een echte powerkleur die je meteen opvrolijkt als je ernaar kijkt. Voeg een oranje accessoire toe aan een sobere outfit, en je hebt direct een warme touch. Ook paars zit vol pit en straalt kracht uit. Perfect om ton sur ton te combineren, maar ook mooi om te combineren met de zogenoemde kosmische tinten. Dit zijn wat rustigere kleuren die tussen zwart, antraciet en donkerblauw in zitten. Deze kleuren zijn de ideale basis om knalkleuren als oranje en paars aan toe te voegen.

  1. Het overshirt

In het najaar kan het lastig zijn om te bedenken wat je aan moet trekken. Met alleen een shirt naar buiten gaan, is vaak te koud, maar een winterjas is weer te veel van het goede. Het stijlvolle overshirt is dan een uitkomst. Een overshirt is een combinatie tussen een jas en een overhemd. Hiermee ben je voorbereid op elk weertype, dus het is de perfecte toevoeging aan je najaarsgarderobe. Je kunt hem als jas dragen, maar je kunt hem ook open over een t-shirt dragen voor een casual look. Ga je voor een formele outfit? Kies dan voor een overshirt van een synthetische, fijne stof en draag hem over je overhemd. Het typische overshirt heeft een ruitjesmotief, dus hij is goed te combineren met de volgende trend uit deze rij: de ruitjestrend.

  1. Ruitjes

Ruitjes zien we het komende seizoen overal: op jassen, colberts, overhemden, t-shirts en pantalons. Ga all in met zowel een colbert als een pantalon in ruitprint, of kies één geruit item voor een modieus accent. Ook als je voor een nonchalante outfit gaat zijn ruitjes een geschikte print. Denk bijvoorbeeld aan tartan en gingham. Voor een trendy casual outfit draag je een geruit overhemd over een basic t-shirt. Of draag een effen trui over het overhemd voor een speels accent bij de kraag en aan de onderkant van de mouwen. Genoeg mogelijkheden om de ruitjestrend toe te passen in zowel een formele als een casual outfit!

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN