Filter op

10 artikelen gevonden.

Mix je maat

Doelgroep

Maat

Kleur

Prijs

Materiaal

Heren / Dames

Pasvorm

Pakken

GENTS biedt een groot scala aan van verschillende maten. Hierdoor is u maat altijd beschikbaar.
Het pasbereik loopt van maat 42 tot en met 64, in de lengtematen 90 tot en met 118 en in breedtematen 23 tot en met 33. Hierdoor kunnen wij iedereen van dienst zijn die een pak bij GENTS wilt kopen.

Dit pak is echt een must have voor uw kleding kast. De pakken van GENTS hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding waardoor u echt waar krijgt voor uw geld.
De blauwe kleuren zijn zeer chic en passen goed bij dit pak. Als u besluit om alleen het colbert te dragen dan past de Royale blauwe kleur bij veel andere kleuren. Hierdoor zal het niet moeilijk zijn om andere kleuren combinaties te maken.
Het 2-knoops jasje is aan de voorkant voorzien van twee steekzakken. Op het achterpand van het jasje zijn twee splitjes aangebracht die bijdragen aan het draagcomfort van het jasje. Hierdoor ziet uw er niet alleen goed gekleed uit maar is de outfit ook nog eens comfortabel. De binnenkant van het jasje is voorzien van drie binnenzakken en een pennenzakje.
Het colbert is ook los te dragen zonder de pantalon. Hierdoor krijgt de outfit een extra dimensie. Zo kunt u de outfit casual dragen door alleen het colbert aan te doen of zakelijk door het complete pak te dragen. Daarnaast kunt u variëren met de kleuren van uw overhemd of stropdas. GENS biedt een ruim assortiment aan voor overhemden en stropdassen. Ook andere accessoires zijn te vinden in de webshop. Hierdoor kunt u de outfit verder uitbreiden en aan ieder detail denken.
De pantalon heeft een verborgen rits en blinde sluiting. Daarnaast zitten aan de voorkant twee steekzakken en twee achterzakken die afgesloten worden doormiddel van twee knopen. Dit slanke pak heeft blauwe knoopjes en is gemaakt van een polyester viscose mix.