Submenu

Bestuurpakkenactie 2021

Voor alle nieuwe besturen/commissies heeft GENTS een exclusieve pakkenactie. De bestuurspakken van GENTS zijn beschikbaar in modern-fit en slim-fit. De pakken zijn vervaardigd in een comfortable woolblend met een toevoeging van 2% elastan. Mede de mogelijkheid om de maten van broek en jas uit te wisselen kom je tot de perfecte pasvorm. De pakken en shirts van GENTS zijn ook leverbaar in extra kleine- grote- en lengtematen. 

Voor de damespakken gelden speciale prijzen als je vóór 2 juli bestelt. Deze bestellingen worden dan uiterlijk 12 augustus uitgeleverd in exact dezelfde Mix&Match stof als de heren. Deze pakken laten wij speciaal voor jullie maken in dezelfde stof.

Mochten jullie niet de tijd hebben om tot die datum te wachten, omdat bijvoorbeeld de bestuurswissel eerder plaatsvindt, kunnen wij jullie altijd helpen met ons NOS programma (Never Out of Stock). De levertijd van deze damespakken is circa 1 week.

BESTUURSPAKKEN PRIJSLIJST 2021

 
Doorpassen is mogelijk in de volgende universiteitssteden: Amsterdam, Delft, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Adressen en de overige GENTS winkels vind je op de GENTS winkels pagina.

Maak wel van te voren een afspraak via students@gents.nl of 020 752 9869 zodat je niet op een ander bestuur moet wachten om door te passen. Tevens handelen wij ook via de RIVM richtlijnen. Onderstaande pakken zijn ook als damespak verkrijgbaar.

 

afbeelding voor product Bestuurspak royal blue 2-delig heren
Bestuurspak royal blue 2-delig
Van: €100,- 
Voor: €90,- 
 
afbeelding voor product Bestuurspak blauw 2-delig heren
Bestuurspak blauw 2-delig
Van: €150,- 
Voor: €135,- 
 
Bestuurspak antraciet 2-delig
Van: €150,- 
Voor: €135,- 
 
Bestuurspak zwart 2-delig
Van: €150,- 
Voor: €135,-