Submenu

Bestuurpakkenactie 2019

Voor alle nieuwe besturen/commissies heeft GENTS een exclusieve pakkenactie. De bestuurspakken van GENTS zijn beschikbaar in modern-fit en slim-fit. De pakken zijn vervaardigd in een comfortable woolblend met een toevoeging van 2% elastan. Mede de mogelijkheid om de maten van broek en jas uit te wisselen kom je tot de perfecte pasvorm. De pakken en shirts van GENTS zijn ook leverbaar in extra kleine- grote- en lengtematen. 

Voor de damespakken gelden speciale prijzen als je vóór 28 juni bestelt. Deze bestellingen worden dan uiterlijk 8 augustus uitgeleverd in exact dezelfde Mix&Match stof als de heren. Deze pakken laten wij speciaal voor jullie maken in dezelfde stof.

Mochten jullie niet de tijd hebben om tot die datum te wachten, omdat bijvoorbeeld de bestuurswissel eerder plaatsvindt, kunnen wij jullie altijd helpen met ons NOS programma(Never Out of Stock). De levertijd van deze damespakken is circa 1 week.

Middels dit uitgebreide kledingprogramma, 28 verschillende herenmaten en 10 verschillende damesmaten kunnen wij bijna ieder bestuur/bedrijf kleden.

BESTUURSPAKKEN PRIJSLIJST 2019

Om de uniforme uitstraling compleet te maken voor jullie als bestuur hebben wij voor jullie dassen en shawls in dezelfde stof. De dames kunnen kiezen uit een shawl van 70 cm bij 70 cm of 25 cm bij 160 cm. Voor de heren hebben wij tevens 3 witte of lichtblauwe GENTS overhemden voor de actieprijs van € 59,95. Dus kom snel langs bij een van onze winkels!

 
Doorpassen is mogelijk in de volgende universiteitssteden: Amsterdam, Delft, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Adressen en de overige GENTS winkels vind je op de GENTS winkels pagina.

Maak wel van te voren een afspraak via students@gents.nl of 020 752 9869 zodat je niet op een ander bestuur moet wachten om door te passen.