<b>Bekijk alle heren truien</b>
Filter op

5 artikelen gevonden.

Mix&Match

Doelgroep

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Mouwsoort

Heren / Dames

Strijkvrij

Pasvorm

Vesten voor heren
Het vest is een kledingstuk speciaal ontworpen voor het bovenlichaam. Een heren vest herken je aan de lange mouwen en de rits of rij knopen die dienen als sluiting. Vesten zijn ideale mode-items die iedere man in de kast moet hebben hangen. Zo kun je een vest dragen tijdens frisse dagen indien een shirt met lange mouwen en overhemden niet dik genoeg zijn als warme kledingstukken. In dat geval is het raadzaam om verschillende lagen kleding te dragen, waarbij een comfortabel vest goed van pas komt.

Een vest als basis voor de dag
De vesten van GENTS zijn warm en praktisch. Je kunt ze dragen in je vrije tijd tijdens een intensieve wandeling. Of je haalt een chique overhemd uit de kast en draagt deze onder het vest voor een zakelijke look. Een heren vest is net iets chiquer dan een trui en zit net iets comfortabeler dan een mooie colbert. Het grote voordeel van dit kledingstuk is dat je de rits of knopen kan gebruiken om het vest open of dicht te doen. Hierdoor is de klassieker ideaal voor wisselende temperaturen. Dit betekent dat het vest prima te dragen is tijdens de lente of zomer. Erg handig als alternatief voor een jas als het ’s avonds afkoelt.

Vesten met ritssluiting
De fijne details zijn vaak doorslaggevend bij het kiezen van een vest. Knopen en ritsen geven een heren vest net iets extra’s. Bovendien zijn de mode-elementen ook zeer functioneel. Ritsen en knopen worden het meest gebruikt als sluiting en zijn vrij makkelijk in gebruik.

Knopen worden gemaakt van verschillende materialen. Hierbij kun je denken aan hout, plastic of textiel. De vele variaties biedt ons de mogelijkheid om vesten op diverse manieren te versieren en te voorzien van een gemakkelijke sluiting. Tevens zorgen de knopen voor een klassieke uitstraling.

Een vest met ritssluiting ziet er net iets moderner uit. De doorlopende sluiting wordt niet alleen gebruikt bij vesten, maar ook bij jassen, broeken en als decoratie op kledingstukken. Tegenwoordig zie je ritsen overal. Het voordeel van een ritssluiting is dat het je deze in een keer sluit, zonder dat je bewegingen hoeft te maken om knopen te sluiten.

Combineren
Vesten zijn ideale kledingstukken. Voor een casual look combineer je een vest met een fijne spijkerbroek en een simpel T-shirt. Omdat het zichtbaar is wat je onder een vest draagt, dien je hier ook extra aandacht aan te besteden. Op een frisse avond combineer je het vest met een shirt met lange mouwen. Diverse T-shirts zijn verkrijgbaar in onze webshop. Voor een iets nettere uitstraling kies je voor een overhemd en mooie geveterde herenschoenen. Dus al met al komen de heren vesten uit onze collectie altijd goed van pas!