Filter op

371 artikelen gevonden.

Mix&Match

Doelgroep

Maat

Prijs

Kleur

Materiaal

Heren / Dames

Vandaag besteld = morgen in huis! Combineer je riem met je schoenen en je pochet met je stropdas of manchetknopen. Op deze manier steelt u de show waar je ook maar komt.  

Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt, van manchetknopen tot dasspelden. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek de eindeloze mogelijkheden bij GENTS. Heb je een feestje met vrienden? Bestel dan allemaal dezelfde manchetknopen en vlinderdas, zo komen jullie als eenheid over.

Combineren

Als je wilt overkomen als een persoon die veel aandacht besteed aan zijn kleding dan is het een optie om kleine kleurdecoraties toe te voegen aan je outfit. Denk aan dezelfde kleur manchet knopen als je sokken of aan dezelfde kleur strik als de kleur van je vlinderdas. Door deze details zal je outfit er goed uitzien. Naast het afmaken van je outfit kan je ook feestelijke details toevoegen. Denk aan felle kleuren manchetknopen of een knalgroene vlinderdas.

Bij GENTS geloven we in de volgende spreuk;

“The detail makes the man”

Dit wilt zeggen dat de details misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel zijn van je uiterlijk. Iedereen kan zich leuk aankleden maar niet iedereen let op de details van de kleding. Hierdoor zal de echte gentleman onderscheiden worden van de normale man.

Manchetknopen, bretels, stropdassen, strikken, cumberbands, pochetten, sokken en nog veel meer! Bij GENTS verkopen wij alles wat een man nodig heeft in het dagelijks leven maar ook op gelegenheden. Hierdoor kun jij dus echt altijd bij ons terecht voor wat dan ook.